bastiaans-hoofd-orthoptie

Orthoptie

Op zoek naar een orthoptist? Ook daarvoor bent u bij Bastiaans Optiek in Rotterdam Kralingen aan het juiste adres. Orthoptisten zijn gespecialiseerd in de oogsamenwerking en klachten die veroorzaakt worden als deze niet optimaal is. Hierbij kunt u denken aan een lui oog, scheel kijken, dubbelzien, wazig zien, leesklachten, concentratieproblemen en hoofdpijn. Vooral kinderen kunnen erg veel baat hebben bij een consult met een orthoptist als zij last hebben van deze klachten.

Door middel van onderzoeken kan onze orthoptist zien of er wat aan de samenwerking tussen de ogen verbeterd kan worden. Behandelingen kunnen bestaan uit het plakken van oogpleisters, een bril of oogspieroefeningen. Het onderzoek gebeurt in een ontspannen sfeer en u krijgt ruimschoots de tijd om uw vragen te stellen.

Omdat we graag de tijd voor u nemen, werkt onze orthoptist op afspraak. U kunt een afspraak maken door te bellen naar 010-4122327 of een mail te sturen naar info@bastiaansopticiens.nl . We begroeten u graag bij Bastiaans Optiek in Rotterdam Kralingen!

 


Top