bastiaans-hoofd-zonnebril

Zonnebrillen, kies voor stylish én sunproof

Bastiaans Optiek in Rotterdam Kralingen verkoopt alleen zonnebrillen van goede kwaliteit. Een slechte zonnebril is namelijk vele malen slechter voor uw ogen dan geen zonnebril. Gelukkig is het geen straf om een van onze mooie exemplaren te dragen!

Het gevaar van een slechte zonnebril
De donkerheid van zonneglazen zegt niets over de bescherming van uw ogen. Een glas kan nog zo donker zijn, als deze geen UV-A en UV-B stralen tegenhoudt zijn uw ogen slechter af. De zonnebril verduistert dan alleen maar, wat tot gevolg heeft dat uw pupillen open gaan staan. Hierdoor krijgen alle schadelijke sralen juist extra de kans om in uw ogen te komen, wat tot gevolg kan hebben dat bijv. staar zich sneller ontwikkelt. Geen zonnebril is dus beter dan een slechte zonnebril, maar uiteraard is een goede zonnebril het enige wat uw ogen echt beschermt. Daarom zijn de zonnebrillen in onze collectie voorzien van zonneglazen met UV-A en UV-B bescherming.

Belang van kinderzonnebrillen
Juist kinderogen hebben bescherming nodig. De ogen zijn nog in de groei en kinderen zijn vaak buiten. Voor het achttiende levensjaar kan men al 50% van de beschadigingen in het oog oplopen die door zonlicht ontstaan. Zet uw kind daarom in ieder geval een goede `zonnebril en het liefst nog een pet op.

Uiteraard bent u ook van harte welkom bij Bastiaans Optiek in Rotterdam Kralingen om onze zonnebrillen zelf eens te komen passen!

Kom gezellig langs

 


Lees meer over onze collecties


Top